Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho en Real Madrid gaan na drie jaar uit elkaar

Laatste update:

Real Madrid eindigt dit seizoen als tweede in de Primera División met een straatlengte achterstand op Barcelona. Bovendien werd het sterrenensemble van Mourinho door Borussia Dortmund uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League en werd de eindstrijd van de Copa del Rey verloren van stadgenoot Atletico Madrid. In het begin van het seizoen vierde men wel de verovering van de Spaanse Super Cup. Over twee duels waren los Merengues te sterk voor Barcelona.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Mourinho bij Chelsea aan de slag gaat. De coach was tussen 2004 en 2007 al in Londen werkzaam en hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij weer in de Premier League werkzaam wil zijn. De Londenaren vingen het seizoen met Roberto Di Matteo aan, maar de Italiaan kreeg zijn congé en werd opgevolgd door Rafael Benítez. De Spanjaard fungeerde met wederzijds goedvinden als tussenpaus.

Mourinho won in drie jaar tijd maar drie prijzen met Real Madrid: de Copa del Rey (2010/11), de landstitel (2011/12) en de Spaanse Super Cup (2012/13). Ook de ex-coach van onder meer FC Porto en Internazionale kon de Spaanse topclub niet helpen in de strijd om de felbeerde Champions League; los Merengues wonnen het toernooi elf jaar geleden voor het laatst. "Dit was het slechtste seizoen uit mijn carrière", zo verzekerde Mourinho na het verliezen van de bekerfinale.

De opvolger van Mourinho komt zeer waarschijnlijk uit Frankrijk. Carlo Ancelotti liet zondag al aan de top van Paris Saint-Germain weten dat hij graag bij Real Madrid aan de slag wil. De Parijzenaars houden de ex-coach van Chelsea en AC Milan voorlopig aan zijn contract, maar verwacht wordt dat de partijen tot een akkoord over contractontbinding zullen komen. De opvolger van Ancelotti luistert wellicht naar de naam van Benítez, die echter ook met Napoli en Málaga in verband wordt gebracht.

José Mourinho is mislukt bij Real Madrid

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties