Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp

Laatste update:

Het blijft gissen of Vitesse komend seizoen nog bestaat. Het kampt met een miljoenenschuld en moet om de proflicentie te behouden vóór medio mei de aandelen van Russische eigenaar Valeri Oyf overhevelen naar een onafhankelijke stichting.

Reijntjes gaf woensdag al te kennen dat dat laatst een zeer lastige uitdaging vormt. "Het is niet vijf minuten voor twaalf, maar één minuut voor twaalf", zo sprak de algemeen directeur ad interim op een persconferentie.

Iedere steun is daarom welkom voor de Arnhemmers. Sinds vandaag kunnen supporters en zakelijke relaties via de clubwebsite een financiële bijdrage leveren. Er kan gekozen worden tussen vier verschillende pakketten, variërend van 100 tot 10.000 euro, en een open donatie. Mocht Vitesse het alsnog niet halen, worden alle donaties teruggestort.

Oud-spelers en -stafleden als Kashia, Openda en Pasveer, maar ook Henk ten Cate, Matús Bero, Milot Rashica, Leo Beenhakker, Wilfried Bony, Lewis Baker, Arnold Kruiswijk en Matt Miazga, deden al een bedrag in de pot. Dat sterkt Reijntjes, zo laat hij optekenen in een persbericht.

"Het is prachtig om te zien hoe het nieuws over het mogelijk intrekken van onze licentie heeft geleid tot meerdere hartverwarmende initiatieven. In overleg met diverse oud-spelers en supporters is uiteindelijk de crowdfunding 'Voor Geel-Zwart' ontstaan. Hiermee hopen we aan alles en iedereen in Nederland te laten zien dat Vitesse leeft", aldus de directeur.

Vitesse laat tevens weten open te staan voor andere initiatieven die de kans op het voortbestaan vergroten. Doneren kan via de clubwebsite van Vitesse.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
5
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
191
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties