Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho enthousiast over 'koopje': 'Hij was gratis, dus dat is fantastisch'

Laatste update:

"Hij was goedkoop, vinden jullie niet? Transfervrij! Hij was gratis. Dus voor die prijs is hij fantastisch", wordt Mourinho geciteerd door onder meer de Daily Mail en ESPN. "Ik denk dat iedereen in dit land er hetzelfde over denkt. Iedereen is het erover eens dat hij een fantastische speler is en dat het team dat hem zou krijgen, een streepje voor zou hebben. We hebben nu een goede groep met aanvallers."

"Jesse Lingard en Romelu Lukaku zaten op de bank, Zlatan en Ibrahimovic en Anthony Martial had ik niet meegenomen naar Yeovil. We hebben een goede groep", vervolgt de Portugees. "De ervaring van Sánchez is daarnaast ook een voordeel. Ik denk dat hij tot de beste aanvallers ter wereld behoort. Hij maakt doelpunten, geeft assists en heeft een goede houding in verdedigend opzicht."

De UEFA roept Arsenal en Manchester United op het matje omdat Sánchez een dopingcontrole miste, doordat hij zijn overgang naar the Red Devils aan het afronden was en zodoende niet in Londen was. "Ik denk dat Arsenal het op een hele eerlijke manier heeft benaderd. We weten allemaal dat de clubs moet zeggen waar de spelers de hele dag geweest zijn. Maar ik denk dat iedereen wel weet dat het onbekend was waar Sánchez naartoe zou gaan. Het was een periode rond een transfer, dus ik hoop dat niemand hierop afgerekend wordt."

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties