Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho 'gaf masterclass' na 'ramp': 'Sommigen huilden, anderen ruzieden'

Laatste update:

Real verloor eind 2010 met 5-0 van Barcelona en in de kleedkamer had Mourinho een masterclass psychologie in huis, aldus Dudek. "Sommigen huilden, anderen ruzieden, weer anderen keken naar de vloer", memoreert de Pool, geciteerd door AS. "Toen kwam Mourinho binnen. Hij wist hoe slecht het was, maar keek ons aan en zei: 'Ik weet dat dit pijn doet.'"

"'Waarschijnlijk is dit voor de meesten van jullie de grootste verlies in jullie loopbaan. Zij zijn nu blij en doen alsof ze kampioen zijn geworden, maar ze hebben maar één wedstrijd gewonnen. We zijn pas aan het begin. Er is nog een lange weg naar de titel. Morgen geef ik jullie vrij. Maar blijf niet thuis. Ga met je gezin, kinderen of vrienden even lopen door de stad.'"

"'Laat mensen zien dat jullie dit kunnen overwinnen. Misschien gaan mensen praten over de grootsheid van dit verlies, maar verschuil je niet. Je moet ballen tonen'", stelde Mourinho volgens Dudek. "Daarna kwamen we snel terug van die ramp. Ik begreep toen voor het eerst hoe belangrijk psychologie in de sport is. Hoeveel je kan winnen of verliezen daarmee. En ik leerde ook dat José Mourinho een expert op het gebied van psychologie is."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties