Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Galatasaray maakt meer kans op mij dan op Marouane'

Laatste update:

"Het is voor Galatasaray makkelijker om mij te halen dan Marouane", maakt de oefenmeester duidelijk in de Engelse pers. "Als ze een nieuwe trainer nodig hebben, dan maken ze een kans. Maar Marouane? Vergeet het, hij is te belangrijk voor me." Fellaini begint aan zijn laatste contractjaar op Old Trafford. Met de naderende komst van Nemanja Matic wordt de concurrentie nog heviger, maar een vertrek lijkt dus uitgesloten. De Belg kwam vorig seizoen tot 47 officiële wedstrijden voor Manchester United.

De aankondiging van de komst van Matic wordt spoedig verwacht. Zondag dook op sociale media een foto op van de middenvelder in het shirt van zijn nieuwe club. Mourinho kent de Serviër nog van hun gezamenlijke periode bij Chelsea. The Sun verwacht dat de transfer deze week wordt beklonken. De deal tussen de competitiegenoten wordt naar verluidt vertraagd door Chelsea, omdat de Londenaren bonussen in de deal willen hebben.

Manchester United doet er goed aan Marouane Fellaini te behouden

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties