Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho haalt uit naar Pellegrini: 'Hij heeft Clattenburg afgemaakt'

Laatste update:

Collega-trainer José Mourinho reageerde vilein ("Hoe ik Chelsea vond spelen? Very, very good. Meneer Pellegrino zegt vaak dat hij het niet over mij wil hebben, maar blijft maar over mij praten") en ging vrijdag tijdens de persconferentie nog een keer op de uitspraken van de Chileen in. "Hij heeft nu al drie, vier keer gezegd dat hij niet over mij of mijn teams wil praten, maar hij doet het dus gewoon weer."

"Ik zou tegen jullie willen zeggen: vorm zelf een mening. Maar toen ik zei dat ik het niet meer over hem wilde hebben, probeerde ik dat ook te doen", zei Mourinho tijdens het persmoment, die in het teken stond van de thuiswedstrijd tegen Aston Villa van komende zaterdag. "Ik zeg dan tegen journalisten: praat niet met mij. Als je een verhaal wil, praat niet met mij, maar met Pellegrini. Ik houd dat wel vol en wil nu ook niet meer op de situatie ingaan."

Mourinho wilde echter nog wel één zin aan Pellegrini kwijt. Na afloop van de topper Arsenal - Manchester City (2-2) hekelde El Ingeniero het optreden van scheidsrechter Mark Clattenburg. Dat zit Mourinho dwars, zo bleek tijdens de bijeenkomst voor journalisten: "Het is niet de eerste, tweede of derde keer dat hij heeft gezegd dat hij niet over arbiters wil praten, maar hij heeft Clattenburg wel gewoon afgemaakt!"

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
5
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
6
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties