Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho heeft eerste aankoop bij Man Utd binnen

Laatste update:

De 22-jarige stopper is afkomstig uit de jeugdopleiding van Espanyol, maar hij stapte in januari 2015 over naar Villarreal. Daar is hij binnen een mum van tijd uitgegroeid tot rots in de branding. Bailly groeide in dezelfde periode ook uit tot vaste waarde bij de nationale ploeg van Ivoorkust, waarmee hij in 2015 de Afrika Cup won. Hij deed gedurende dat toernooi in alle zes wedstrijden mee.

De verdediger kost naar verluidt liefst veertig miljoen euro. "Dit is een droom die uitkomt", zegt Bailly op de website van zijn nieuwe club. "Ik wil zo goed mogelijk worden en denk dat een samenwerking met Mourinho me zal helpen bij mijn ontwikkeling. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten en te beginnen aan een nieuwe hoofdstuk in mijn leven."

Mourinho looft het natuurlijke talent van de 1,93 meter lange stopper, die in Manchester de strijd aan zal moeten gaan met onder anderen Daley Blind. "Hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en kan een van de beste stoppers ter wereld worden. We kijken ernaar uit om met hem samen te werken en zijn talent verder te ontwikkelen. Daarvoor is Eric hier op de goede plek", besluit de Portugees.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties