Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mourinho heeft gevraagd of ik wil blijven, dat is een geschenk van God'

Laatste update:

Het is geen geheim dat Mourinho niet tevreden is over het rendement van zijn spitsen in het voorbije Premier League-seizoen. Ook Ba, die in januari 2013 van Newcastle United overkwam, kon geen potten breken, maar een transfer is niet aan de orde. "Mourinho heeft mij gevraagd om bij Chelsea te blijven. Hij heeft laten weten dat mijn situatie komend seizoen zal veranderen."

Ba kwam afgelopen seizoen in negentien Premier League-duels binnen de lijnen, maar wel veertien keer als invaller. "Ik zie dit als een geschenk van God. Ik heb de voor- en nadelen afgewogen en ik denk dat ik blijf om te zien wat er gaat gebeuren. Ik weet niet of mijn situatie daadwerkelijk zal verbeteren, maar afgaande op de woorden van de coach kan er van alles gebeuren."

Demba Ba had afgelopen seizoen meer moeten spelen

Meer nieuws

Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
16
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
3
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
8
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties