Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Hij weet dat hij een van de drie beste voetballers ter wereld is'

Laatste update:

De 24-jarige vleugelspeler zorgde er met zijn doelpunt voor dat de landstitel Chelsea nauwelijks nog kan ontgaan, nu de voorsprong op runner-up Arsenal tien punten is, met nog zes duels te gaan. Mourinho sprak na afloop in de Engelse media lovende woorden over de Belg. "Hij is nog maar een jongen, maar hij weet dat hij een van de drie beste voetballers ter wereld is", vergelijkt the Special One Hazard met Messi en Ronaldo.

"Dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee en daar gaat hij uitstekend mee om", benadrukt Mourinho. "Als mensen eerlijk zijn, wordt hij in de Premier League uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Maar ik wil vooral dat hij kampioen wordt. Hij wordt in zowel fysiek als mentaal opzicht zeer sterk en snapt wat zijn rol is. Hij begrijpt dat zijn talent ontzettend belangrijk is voor het team."

Fellaini
De voorbereiding van Mourinho op het treffen met Man United dreigde overigens nog in de war geschopt te worden door de portier van het hotel waar Chelsea verbleef. De hele week was aandacht geschonken aan de manier waarop middenvelder Marouane Fellaini van de gasten uit Manchester bewaakt diende te worden, maar de Portugese oefenmeester kreeg te horen dat de lange Belg niet mee zou spelen.

"Fellaini doet niet mee, hij was net hier om tickets voor de wedstrijd in ontvangst te nemen van Hazard", werd Mourinho medegedeeld. "Maar ik vroeg me af of dat wel klopte. Dus ik ging naar Google en typte Fellaini brother in, waarna ik foto's te zien kreeg", geeft de Chelsea-coach aan. "Ik ging ermee naar de portier en vroeg hem wie van de twee hij gezien had. Het bleek om de broer van Fellanini te gaan."

-
Vind je Eden Hazard net zo goed als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
52
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties