Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho hint naar aanstaande transfer: 'Twijfel hangt in de lucht'

Laatste update:

Mkhitaryan werd de voorbije weken aan onder meer een terugkeer bij Borussia Dortmund gelinkt en zou volgens de laatste berichten ook als wisselgeld kunnen worden gebruikt in een deal met Arsenal over Alexis Sánchez. Mourinho stelde dat de creatieveling tegen Stoke City 'gewoon' erbij zou zijn, maar legt nu aan Sky Sports uit dat de situatie is veranderd.

"Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het puur een tactische beslissing was. Het is gewoon een keuze voor spelers waarvan wij weten dat zij op dit moment in hun hoofd honderd procent bezig zijn met Manchester United. Ik wil geen twijfels over de toekomst. Ik denk dat het niet makkelijk is voor een voetballer om te spelen als er twijfel heerst over zijn toekomst."

"Het zorgt voor extra druk dat een speler niet nodig heeft, dus ik denk dat het het beste is, voor hem en voor ons, om hem te beschermen, gezien het feit dat twijfel in de lucht hangt", besluit Mourinho. Eerder zei de manager al dat hij een winterse transfer van Mkhitaryan niet uitsluit: "Het maakt niet uit wie de voetballer is, of op wat voor niveau hij speelt. Het gaat niet om prestige of status. Elke voetballer heeft een prijs."

Verwacht jij dat Henrikh Mkhitaryan deze winter vertrekt bij Manchester United?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
4
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Bas Nijhuis zorgde zelf voor de seponering van zijn net uitgedeelde rode kaart
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
21
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties