Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Ik kan de arbiter niet verbeteren, alleen mijn eigen team'

Laatste update:

"Ik ben altijd bezorgd als je niet het resultaat behaalt dat je wil behalen. Dat is logisch. We hebben in de eerste helft 25, 30 minuten niet goed gespeeld. Daar hebben we de controle over en daar kunnen we dus aan werken. In de tweede helft waren we beter en kwamen we op gelijke hoogte. Daarna maakte Heurelho Gomes een geweldige redding en sloegen zij toe. Soms heb je geluk en geluk is ook iets wat ik niet kan controleren", aldus Mourinho.

De Portugees vond dat de 1-0 van Étienne Capoue vanwege een overtreding afgekeurd had moeten worden. "Daar was geen discussie over mogelijk, het was een duidelijke situatie. Maar het is iets wat ik niet kan controleren en ik kan daar dus ook niet kritisch op zijn. Ik kan de scheidsrechter niet verbeteren, alleen mijn eigen team. Dus ik kan niet kritisch op hem zijn", besloot Mourinho, die met Man United op de zesde plaats staat.

-
Denk jij dat Manchester United in de top drie eindigt?

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
12
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
18
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties