Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Ik wist dat hij het dit seizoen moeilijk zou gaan krijgen'

Laatste update:

"Ik wist dat het een moeilijk seizoen voor hem zou gaan worden, na zijn verrassende doorbraak. Dat was een seizoen zonder druk, een seizoen waarbij niemand iets van je vraagt, niemand kende hem, hij komt erin en maakt meteen een impact, hij voelde zich vrij", legt de Portugees uit aan de Daily Mirror. "Hij is gewoon een jongen die plezier heeft in het voetbal. Het tweede seizoen zou altijd moeilijk gaan worden, maar ik denk dat zijn derde seizoen weer goed wordt."

"Het tweede seizoen is de moeilijkste, het is de druk, de mensen die hem kennen, de verwachtingen en hij is nu een international. Laat hij het wel zien bij zijn club?", gaat Mourinho verder. "Hij is een goede jongen met een goede mentaliteit en nu moeten we het drie wedstrijden zonder Zlatan Ibrahimovic doen. Hij heeft de laatste tijd een paar wedstrijden in de spits gespeeld, maar ik ga jullie niet vertellen of hij gaat starten tegen Chelsea. Hij krijgt zijn kansen, zijn minuten, en doet veel ervaring op, dus ik ben er blij mee."

Vind jij dat Marcus Rashford genoeg kansen krijgt van José Mourinho?

Meer nieuws

PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
0
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
29
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties