Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'In zekere zin is Chelsea wat elk team zou willen zijn'

Laatste update:

"Wat het team presteert is fenomenaal", benadrukte Mourinho in gesprek met diverse Britse media. "Vanaf de eerste speeldag koploper zijn is niet makkelijk. Maar ik heb geen erkenning nodig van andere mensen", stelde de Portugees. "Ik weet weet wat ik aan mijn team heb. In zekere zin zijn wij wat elk team zou willen zijn. We maken een geweldig seizoen door met een kleine groep spelers. We zijn er bijna. En op het moment dat we die laatste drie punten te pakken hebben en kampioen worden, moeten de jongens enorm trots zijn op zichzelf."

Volgens John Terry heeft Mourinho een grote rol in de eerste titel in vijf jaar voor Chelsea vervuld. "Hij verdient alle complimenten", benadrukte de ervaren verdediger van de Londenaren. "Hij heeft van ons de beste ploeg van Engeland gemaakt." Didier Drogba, die woensdag ook scoorde, snapt niet waarom Chelsea boring wordt genoemd. "We staan dit seizoen vanaf dag één bovenaan in de Premier League. We hebben ook het beste doelsaldo. Volgens mij verdien je dan de titel."

Premier League
Leicester City
1 - 3
Chelsea
Gun jij Chelsea het landskampìoenschap?

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
71
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties