Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen

Laatste update:

Door de zege op Anderlechts terrein nam Club een voorschot op de landstitel. Met nog één speelronde te gaan kwam Blauw-Zwart op 49 punten, drie meer dan de achtervolgers in de kampioenspoule.

Club staat er qua doelsaldo echter veel beter voor dan de concurrentie. Met +15 ten opzichte van Union Sint-Gillis (46 punten, +3) en Anderlecht (46 punten, +2) kan het de titel alleen nog door een wonder mislopen.

Logischerwijs werd dat gevierd door de fans. In de VIP-zone werd een bescheiden feestje gevierd nadat het laatste fluitsignaal klonk. De Anderlecht-ultra's konden dat moeilijk verkroppen. Ze klommen over de railing heen, die ze scheidde van de VIP-zone, en sloegen op een feestvierende fan in.

Bekijk hier de beelden van het incident via Het Nieuwsblad.

Het was niet het enige akkefietje in en rondom het Lotto Park zondag. Anderlecht-ultra's zaten vedette Igor Thiago en enkele Club-medewerkers al achterna toen zij het stadion in probeerden te komen.

Ook trachtten de Anderlecht-fans na afloop de bussen van Club-supporters te bereiken, maar slaagden daar naar verluidt niet in.

Nederlandse inbreng was er zondag niet bij Club. Bjorn Meijer viel begin mei uit tegen Royal Antwerp FC en staat daardoor meerdere maanden aan de kant. Wel kwam voormalig Ajax-spits Kasper Dolberg in actie. De Deen stond aan de aftrap bij Anderlecht, maar werd na 72 minuten gewisseld.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties