Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mourinho is de enige trainer die weet hoe hij de pers moet bespelen'

Laatste update:

Mourinho trapte de laatste tijd weer om zich heen en gebruikte zijn persconferenties en interviews om in stevige bewoordingen duidelijk te maken dat hij de beste man voor de baan is en blijft. Deco ziet het van een afstandje allemaal aan. De oud-middenvelder maakte Mourinho mee bij FC Porto en zegt dat the Special One het bespelen van de media ontzettend goed in de vingers heeft.

"Ik denk dat Mourinho de enige trainer is die de pers echt heel goed kent en ook weet hoe hij ze kan gebruiken voor eigen gewin. Hij vogelt uit waarover ze het gaan hebben en dat gebruikt hij zelf weer: vervolgens wordt het een spelletje, een marketingstunt", aldus Deco. "Soms motiveert hij zijn eigen spelers via de media. Hij is nu wel wat te ver gegaan, maar hij weet wat hij doet. Hij speelt dit soort spelletjes constant", zegt de voormalig Portugees international, doelend op de tirade van zevenenhalve minuut die Mourinho in het weekend afstak na het verlies tegen Southampton.

"Ik herinner me nog van FC Porto dat Mourinho in Portugal al een meester was in het bespelen van de pers, zeker rond de wedstrijden tegen Benfica. Ongelooflijk was dat. Hij sprak toen niet veel met de spelers: zo af en toe op de trainingsdagen en als de wedstrijddag aanbrak, was er niet veel meer om over te praten. Maar dat maakt niet uit voor de band met zijn spelers: ik denk dat iedereen die met hem samenwerkte tot aan zijn eerste dag bij Real Madrid wel iets goeds over hem te zeggen heeft", aldus de 38-jarige oud-voetballer.

José Mourinho komt er wel weer bovenop met Chelsea

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties