Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mourinho is de spelers kwijtgeraakt, ik zag geen strijd van hun kant'

Laatste update:

"Ik denk dat hij de spelers kwijtgeraakt is, ik zag geen strijd van hun kant. Er is werk aan de winkel om deze spelers weer achter zich te krijgen. De harmonie die er aan het begin van het seizoen was lijkt te zijn verdwenen", analyseerde de oud-verdediger van Arsenal bij BT Sport. "Manchester United is straks vijf jaar op rij geen kampioen geworden, in de periode van Sir Alex Ferguson was dat ondenkbaar."

Keown krijgt bijval van clubicoon Paul Scholes, die zich afvraagt of Mourinho zich wel op de juiste posities richt op de transfermarkt: "Ik denk dat welke bedragen hij ook wil, ze beschikbaar zullen zijn. Zijn probleem is dat hij het slim uit moet geven. Als je kijkt naar de positie waar ze zich nu in bevinden, en hij blijft maar klagen over wat Manchester City heeft gedaan. Dat is het laatste wat je wil doen als trainer."

"Wat City ook gedaan heeft, ze staan nu veertien punten voor en ze doen het erg goed", legt de voormalige middenvelder uit. Keown is het eens dat Manchester United gezien de uitgegeven transfersommen tegenvalt: "Ze spenderen ongelooflijke bedragen en hij wil natuurlijk weer investeringen doen. Mourinho zal de druk op de eigenaren en het bestuur opvoeren om weer de transfermarkt op te kunnen."

Denk jij dat José Mourinho de komende jaren bij Manchester United blijft?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties