Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho kijkt naar transfersom: 'Dit kan alleen bij clubs als United'

Laatste update:

Volgens Mourinho kunnen alleen échte topclubs te maken krijgen met weerzinwekkende transfersommen en deze ook daadwerkelijk betalen. "Ik ben bekend met de discussie, en begrijp dat er in het voetbal soms dingen gebeuren en dat clubs records breken. Maar dat is alleen maar mogelijk bij clubs als Manchester United", zegt de Portugese manager op de clubwebsite. "Als ik de kritiek hoor van sommige managers, dan denk ik dat zij nog nooit te maken hebben gehad met deze problemen. Want om deze problemen te hebben, moet je bij een van de topclubs van de wereld werken. Bij Man United kan dit gebeuren."

Na de komst van Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan en Zlatan Ibrahimovic is Pogba de vierde grote aanwinst van Mourinho op Old Trafford. "We moeten het beste uit hem halen en dat zal een proces worden. Ik weet dat sommigen denken dat hij met zijn eerste balcontact zal scoren, maar ik ben hier om hem te beschermen. Hij is een jonge speler, een ongelooflijke middenvelder met een sterke fysiek. Hij heeft alles. Hij zal nu moeten leren hoe hij bij ons moet spelen. In het voetbal kun je een geweldige speler zijn, zoals hij is, maar een team is een team en je zal moeten leren hoe je moet spelen in dat team, en dat team moet leren te spelen met jou."

Het is een mooie zomer voor de fans van Manchester United. #bailly #mkhitaryan #mourinho #zlatan #ibrahimovic #pogba #pogback #mufc

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Heeft José Mourinho gelijk?

Meer nieuws

Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
41
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
5
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
4
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
51
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties