Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho klaagt steen en been: 'Mijn relatie met de UEFA in een notendop'

Laatste update:

Vier minuten voor tijd kreeg Ramires een tweede gele kaart voor een grove charge op Mario Götze. In de verlenging leek de 1-2 van Eden Hazard doorslaggevend, maar twintig seconden voor tijd sloeg Javi Martinez toe. In de strafschoppenreeks pareerde Manuel Neuer de vijfde strafschop van Romelu Lukaku. "Het beste team heeft verloren", zo concludeerde Mourinho na afloop. "Maar helaas heeft mijn geschiedenis met de UEFA de doorslag gegeven. Dit is al lange tijd zo. Ik heb een geweldige ervaring met het afwerken van UEFA-wedstrijden met tien voetballers. Daardoor kon ik reageren."

"Ik wist hoe mijn spelers te coachen en de manier te vinden hoe we zelfs met tien zeer vermoeide spelers goed tegenstand konden bieden en een doelpunt konden maken", vervolgde Mourinho. "In de slotfase hebben ze werkelijk alles gegeven. Ik denk dat mijn ervaring met het spelen van wedstrijden van tien man daarin een belangrijke rol heeft gespeeld." Over de uitsluiting van Ramires was Mourinho duidelijk. "Mensen die met voetbal hun brood verdienen weten dat er een zeer belangrijke regel is: passie. Als je van voetbal houdt, dan maak je een finale niet kapot door zo'n tweede gele kaart te geven."

"Je maakt een finale gewoon niet kapot. De scheidsrechter had veel meer gele kaarten kunnen geven, maar dat deed hij niet. Voor mijn neus maakte Dante een overtreding toen hij al geel op zak had, maar hij kreeg geen tweede gele kaart. Een goede scheidsrechter uit Engeland zou het duel hebben stilgelegd en Ramires hebben verteld: 'Kijk, je hebt nu niemand geblesseerd, maar je moet dat niet meer doen'. Of aan de spelers van Bayern vertellen: 'Ga niet zo snel naar de grond. Probeer dat en provoceer niet. Speel eerlijk.' Als je naar de regels kijkt was het inderdaad een tweede gele kaart. Maar je moet niet bij elke overtreding de regels toepassen. Maar goed, dit is allemaal niet nieuw voor mij."

"Ik heb twee tot drie keer met tien man tegen Barcelona gespeeld", vervolgde Mourinho. "Met Inter stond ik in een halve finale van de Champions League een uur lang met tien man tegen Barcelona. Met Real Madrid speelde ik in een halve finale van de Champions League ook met tien man tegen Barcelona. Nu keer ik terug naar Chelsea en gebeurt precies hetzelfde. Bestudeer de situaties maar en trek je conclusies. Ik heb gewoon geen geluk, meer niet. Mijn relatie met de UEFA in een notendop", besloot de eeuwige rivaal van Josep Guardiola op sarcastische wijze.

"Ik ben teleurgesteld, want mijns inziens heeft het beste team verloren. En dat is mijn mening, daar kan ik geen straf voor krijgen. Het team dat verdiende te winnen heeft verloren. Maar dat gebeurt in het voetbal. Niet altijd het beste team, het team dat het meer verdient, wint een wedstrijd. Dat is voetbal."

-
De scheidsrechter heeft de wedstrijd verziekt

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties