Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho komt met snoeiharde kritiek op Ajax en Erik ten Hag

Laatste update:

Ten Hag voerde drie verdedigende wissels door in de tweede helft: Joël Veltman, Daley Sinkgraven en Lisando Magallán kwamen binnen de lijnen voor respectievelijk Lasse Schöne, Kasper Dolberg en Donny van de Beek. Naarmate de tweede helft vorderde, was Ajax steeds meer gericht op het verdedigen van de virtuele finaleplek; op andere momenten kort na rust nam de ploeg onnodige risico's, door bijvoorbeeld zowel Matthijs de Ligt als Daley Blind mee te sturen bij een vrije trap. De 2-1 was het gevolg.

"Het doet me een beetje pijn om dit te zeggen. Ik wil Ten Hag 99 procent krediet geven voor het fantastische werk dat hij heeft verricht met zijn ploeg. Maar ik moet kritisch zijn over die ene procent", zegt Mourinho vanuit de studio. "In deze tweede helft moet hij meer spelen. Trainers hebben wedstrijden waarin we niet spelen, waarin we heel slecht spelen en waarin we heel goed spelen. In de tweede helft had Ten Hag goed moeten spelen, maar hij speelde als zijn ploeg: niet zo goed."

Mourinho stipt het belang aan van een goede balans tussen filosofie en strategie. "Ze speelden in de tweede helft als een stel kinderen, alsof ze thuis tegen Vitesse speelden in de competitie. Ze gaan de finale thuis kijken, met hun filosofie", luidt zijn pijnlijke conclusie. Mourinho genoot van de trainer van Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, die zijn tranen na afloop de vrije loop liet. Volgens de clubloze manager vergeten voetballiefhebbers soms wat het voetbal doet met trainers.

"Soms weten mensen niet hoe trainers zich voelen, en wat dit voor ons betekent", geeft hij aan. "Voetbalfans denken soms dat het hen meer kan schelen dan ons. Of dat wij denken: goede wedstrijd, op naar morgen. Ze weten niet hoe we achter de schermen zijn. We zijn vaak heel eenzame mensen. Het voetbal slokt ons op. Dit is een prachtige manier om de wereld te laten zien dat overwinningen, maar ook nederlagen, voor trainers en spelers veel meer betekenen dan voor de gewone supporter."

-
Ben je het eens met José Mourinho over Erik ten Hag?

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
7
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
15
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties