Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho krijgt kritiek van icoon: 'Hij wilde oorlog en wij wilden voetbal'

Laatste update:

"Mourinho leek er boos over te zijn dat er naar vrede werd gezocht. Hij wilde oorlog en wij wilden voetbal. Iker Casillas heeft geprobeerd om de oorlog te stoppen en onder andere dat heeft hem de kop gekost. Sommige mensen hebben ons nooit vergeven. Iker heeft mij eens gebeld om alles uit te leggen en verontschuldigde zich voor ongeveer tweehonderd dingen", aldus Xavi in een interview met sportkrant AS.

"Ik heb mij ook voor ongeveer tweehonderd dingen verontschuldigd en uiteindelijk hebben we elkaar de handen geschud. Of ik oorlogswonden aan wedstrijden heb overgehouden? Een paar, maar ik speelde altijd snel, raakte de bal maar één of twee keer per balcontact aan. En raakte ik de bal vaker aan, dan draaide ik weg. Ik was niet snel, technisch of sterk, maar zocht altijd de ruimte op om te overleven", besluit Xavi.

Heeft Xavi Hernández gelijk?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties