Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho krijgt steun na gerucht over ontslag: 'Het is een regelrechte schande'

Laatste update:

Volgens de Engelse tabloid is het besluit gevallen en moet Mourinho de club verlaten vanwege de tegenvallende resultaten dit seizoen. Manchester United staat op de tiende plaats in de Premier League met een achterstand van negen punten op koploper Manchester City. In de EFL Cup werden the Mancunians na strafschoppen uitgeschakeld door Derby County en in de groepsfase van de Champions League staan zij na twee speelronden op vier punten. De directie heeft het vertrouwen in Mourinho naar verluidt opgezegd en uitvoerend vicevoorzitter Ed Woodward heeft besloten om afscheid te nemen van de Portugees. Neville vindt het aanstaande ontslag 'schandalig'.

Neville vindt de werkwijze van de clubleiding onbegrijpelijk. "Het is alsof ze Football Manager spelen met de grootste club ter wereld", aldus de oud-international bij Sky Sports. "Ik ben woedend", ging hij na een korte pauze verder. "Vier jaar geleden werd David Moyes ontslagen en een dag eerder kwam dat al naar buiten. Louis van Gaal kreeg een dag vóór de bekerfinale in 2016 van anderen te horen dat hij ontslagen was. Als dit waar is en Mourinho Old Trafford binnenkomt terwijl hij ten dode opgeschreven is, dan zullen de fans zich tegen de clubleiding keren als nooit tevoren."

"José Mourinho zal zaterdag de grootste steun van zijn leven krijgen en ik zal er voor hem zijn om die steun te geven. Het is een regelrechte schande", vervolgt Neville. "Waar zijn de normen en waarden van Manchester United gebleven? Dit gaat nu al zes jaar lang op deze manier. Mourinho is een van de beste managers ter wereld. Ik denk dat iedere manager het moeilijk zal hebben bij Manchester United, zeker met de manier waarop de clubleiding met je omgaat. Genoeg is genoeg. Ik hou van die club tot aan de dood. Het is mijn leven en het heeft me alles gegeven en ik zal mijn rug nooit naar de club toekeren, maar er moet iets veranderen. En dat hoort niet de manager te zijn. Het gaat om wie er boven hem staat."

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties