Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit

Laatste update:

Janssen verscheen net als onder meer Owen Wijndal en Jurgen Ekkelenkamp aan de aftrap voor de Belgische kraker tussen Club Brugge en Royal Antwerp. Voor Janssen begon die niet bepaald voortvarend.

De spits probeerde direct na de aftrap de verdediging van Club Brugge onder druk te zetten. In een poging richting de bal te sprinten werd hij gehinderd door een speler van de bezoekers.

Janssen duwde de betreffende speler weg, maar was dusdanig gefrustreerd dat hij even alle aandacht voor de bal verloor. In plaats daarvan liep de spits naar zijn tegenstander toe en deelde hij hem een flinke beuk uit.

Dat had scheidsrechter Jasper Vergoote echter ook in de gaten. Hij kon dus vier tellen na het eerste fluitsignaal ook meteen voor de tweede keer fluitend optreden. Volgens commentator Albert Mantingh was dat 'de snelste gele kaart ooit', maar Hans Kraay junior was met drie seconden net nog een tikkeltje sneller.

Janssen, nog steeds furieus, legde zich niet zomaar neer bij zijn gele kaart. Hij kwam verhaal halen en eiste dat ook zijn tegenstander een gele prent moest hebben voor diens obstructie. Dat gebeurde echter niet. Het duel, dat zich afspeelt in de kampioensfase van de Belgische competitie, gaat tussen de nummer één en de nummer laatst.

Club Brugge voert met 42 punten de lijst aan, terwijl Antwerp met 29 punten de laatste positie inneemt. RSC Anderlecht en Union Sint-Gillis bezetten respectievelijk de tweede en derde plek, terwijl Racing Genk en Cercle Brugge het lijstje completeren.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
4
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties