Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho legt uit: 'Ja, ik denk dat Chelsea een keer gaat verliezen'

Laatste update:

De laatste keer dat Chelsea in de competitie verloor was op 19 april, thuis tegen Sunderland. "We halen vertrouwen uit het feit dat onze goede resultaten niet toevallig, of af en toe, worden geboekt. Die goede resultaten komen voort uit ons goede spel", legt de Portugese trainer uit. Mourinho zegt dat een keer punten verspelen geen crisis teweeg zal brengen op Stamford Bridge: dat acht hij simpelweg ondenkbaar.

"Tegen NK Maribor speelden we gelijk in de Champions League, maar de wedstrijd erop was er geen crisis. We wonnen toen gewoon uit bij Liverpool. Ik denk ook niet dat er dit seizoen überhaupt crisis zal zijn bij deze club. Ja, ik denk dat Chelsea een keer gaat verliezen, maar een crisis zal er niet komen. Ik geloof heilig in onze mogelijkheden. Wij hebben ook niet de druk om aan kop te blijven in de competitie."

"De druk ligt bij die teams, die ons achtervolgen. Ik heb dat zelf ook altijd zo ervaren als er een achterstand was richting de koploper. Maar niet als ik met mijn teams bovenaan stond, en ik heb met al mijn team gestreden om de prijzen. Bovenaan staan is makkelijker dan tweede zijn. Als je koploper bent, ben je alleen maar met jezelf bezig", aldus Mourinho.

Denk je dat Chelsea voor de jaarwisseling een keer verliest?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
8
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
35
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties