Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho maakt einde aan reeks van Bergwijn; verrassend nieuws over Kane

Laatste update:

Kane raakte tijdens de met 1-3 verloren thuiswedstrijd tegen Liverpool geblesseerd aan zijn beide enkels en moest vervolgens de duels met Brighton & Hove Albion (1-0 nederlaag) en Chelsea (0-1 nederlaag) aan zich voorbij laten gaan. Afgelopen donderdag zei Mourinho dat hij Kane pas over een week terug zou hebben, maar de spits heeft nu dus alweer een basisplaats tegen West Bromwich Albion. Mourinho heeft Kane ogenschijnlijk hard nodig, want Tottenham verloor de laatste drie Premier League-duels.

Om die reeks te doorbreken, doet Mourinho geen beroep op Bergwijn. De negenvoudig Oranje-international had in de laatste vier competitiewedstrijden een basisplaats en leverde daarin twee assists. Nu heeft Mourinho besloten om Bergwijn te vervangen door Lucas Moura, waardoor de reeks met langst onafgebroken Premier League-basisplaatsen op rij dit seizoen voorlopig in stand blijft. De Nederlandse aanvaller verscheen tussen november en december in vijf competitiewedstrijden op rij aan de aftrap.

Bergwijn is niet de enige speler die uit de basiself verdwijnt na de midweekse nederlaag tegen Chelsea. Eric Dier en Moussa Sissoko nemen plaats op de reservebank ten faveure van Davinson Sánchez en Erik Lamela. Door de terugkeer van Kane verliest ook Carlos Vinícius zijn plaats in de eerste elf van Mourinho. Tottenham bezet momenteel de negende plaats in de Premier League, terwijl opponent West Bromwich Albion de voorlaatste plek inneemt.

Opstelling Tottenham Hotspur: Lloris, Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies; Hojbjerg, Ndombele, Lamela; Lucas, Son en Kane.

-

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
0
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties