Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho maakt zich geen zorgen: 'Beste team wint nooit in de voorbereiding'

Laatste update:

"In het voorseizoen zal het team dat verder is met zijn voorbereidingen altijd winnen. Het is nooit het beste team dat wint, altijd het team dat verder is", vertelde hij na de wedstrijd aan MUTV. "Dat was deze wedstrijd weer heel erg duidelijk; een team dat al vier wedstrijden in de benen heeft tegen een team dat er maar eentje gespeeld heeft. Er was een enorm verschil qua voorbereiding, maar niemand houdt ervan om te verliezen."

"Ik ben blij dat we er nu negentig minuten op hebben zitten, dat is belangrijk", gaat Mourinho verder. "Sommige mensen spelen liever tegen mindere teams om het vertrouwen op te bouwen, maar als je tegen een team als Dortmund speelt weet je dat het moeilijker zal worden. Ik denk dat de spelers gefrustreerd zijn omdat ze niet wilden verliezen. Op dit moment is het moeilijk om een team te bouwen omdat veel spelers er nog niet bij zijn. Het zal even duren voordat we hersteld zijn van deze inspanning, niet alleen door de wedstrijd maar ook door de warmte."

Ondertussen in de oefenwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Manchester United maakt Ousmane Dembélé een heerlijke goal! Gaat ie lekker, Marcos Rojo?

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 22 juli 2016

Ben jij het eens met de analyse van José Mourinho?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
12
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties