Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: 'Mensen doen alsof de Europa League-finale 20 jaar geleden was'

Laatste update:

"Ik ben terug in Londen: mijn startpunt", vertelt Mourinho. "Ik denk niet dat mijn volgende stap in de Premier League zal zijn." In januari sloot de trainer een terugkeer naar Benfica nog uit. Hij zei niet de intentie te hebben om in Portugal te werken; in 2000 was Benfica de eerste club waar hij als trainer aan de slag ging. Daarna stond hij voor de groep bij onder meer FC Porto, Chelsea, Internazionale, Real Madrid en Manchester United. "De prijzen die ik heb gepakt zijn het bewijs van mijn succes, zelfs voor degenen die er alles aan doen om ze te vergeten. Dat is niet mogelijk."

"Mijn laatste prijs was de Europa League, anderhalf jaar geleden (23 maanden geleden, red.). Sommigen doen alsof dat twintig jaar geleden was", doelt Mourinho op de gewonnen finale met Manchester United tegen Ajax. "De laatste finale die ik speelde, in de FA Cup, was acht maanden geleden (elf maanden, red.)." Hoewel Mourinho al een paar maanden zonder club zit, heeft hij niet het gevoel dat hij zijn tijd 'verdoet'. "Ik heb niet het gevoel dat ik mijn tijd verdoe. Ik heb achttien jaar lang nagenoeg aan één stuk door gewerkt. Dan heb je niet veel tijd om na te denken over de fouten die je hebt gemaakt."

"De maanden zonder werk zijn heel nuttig geweest voor me. Waar ik heen ga? We zullen het zien, ik laat me niet opjagen. Ik zal zo goed mogelijk voorbereid zijn", belooft The Special One. Eind maart meldde Foot Mercato nog dat Bayern München overweegt om Niko Kovac na dit seizoen te vervangen door Mourinho. "Ik heb nog nooit in Duitsland gewerkt, dus waarom niet?", zei Mourinho daar zelf over tegen Record. Hij sprak de ambitie uit om 'voor de derde keer, met een derde club' de Champions League te winnen en 'een vijfde landstitel in een vijfde land' te veroveren.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties