Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho moet 10.000 euro betalen na belediging van Italiaanse official

Laatste update:

Zelf zou Mourinho overwegen 'juridische stappen' te nemen tegen vierde official Serra. Mourinho kreeg het in de eerste minuut na rust aan de stok met Serra. "De houding van de vierde man was ongelofelijk", klaagde Mourinho na afloop tegenover La Repubblica. "Hij toonde geen enkel respect voor me. Ik ga bekijken of ik juridische stappen kan ondernemen." The Special One zei te zijn beledigd door de vierde official. "Ik geef toe dat ik emotioneel ben, maar ik ben niet gek. Ik reageer alleen op deze manier als er daarvoor iets is gebeurd. Piccinini gaf me de rode kaart, omdat hij van de vierde official te horen kreeg dat hij dat moest doen. Helaas is Serra niet eerlijk genoeg om toe te geven wat hij tegen mij zei. Was er maar een audio-opname."

"Voor de eerste keer in mijn carrière sprak een vierde official op zo'n ongelooflijke wijze tegen mij", vervolgde Mourinho. "Dat valt niet recht te praten. Aan het eind van de wedstrijd ging ik naar ze toe. Scheidsrechter Piccinini zei dat ik mijn excuses moest aanbieden aan Serra. Ik zei tegen Serra dat hij het lef moest hebben om te vertellen wat er is gebeurd, maar hij heeft geheugenproblemen."

In Italiaanse media wordt gesuggereerd dat Serra Mourinho het volgende toebeet: "Iedereen lacht je uit. Ga naar huis, ga naar huis!" La Gazzetta dello Sport meldt dat de openbaar aanklager van de Italiaanse voetbalbond een onderzoek start na het incident tussen Mourinho en Serra. Tenzij de rode kaart wordt geseponeerd, is Mourinho geschorst voor de competitiewedstrijd van aanstaande zondag tegen Juventus.

Serie A
AS Roma
1 - 0
Juventus

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
16
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
10
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties