Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Niemand van ons wilde hem verkopen, het was zijn besluit'

Laatste update:

"Hij is een getalenteerde voetballer en ik geef niemand een garantie op een basisplaats. Maar: vanaf dag één is er tussen ons volledige duidelijkheid", aldus Mourinho. "Ik beloof mijn spelers mijn respect en ik mag Juan, dus als hij wil blijven, en ik denk dat hij wil blijven (…) Ik heb nog niet één teken ontvangen dat hij wil vertrekken, dus ik denk dat hij wil blijven."

"En nogmaals: er is ruimte voor hem en ja, ik denk dat hij van waarde kan zijn voor de club. Ik heb hem bij Chelsea verkocht omdat hij daarom vroeg. Niemand van mijn vorige club wilde hem verkopen of heeft hem gedwongen om te gaan. Nee, het was zijn beslissing. Hij was niet mijn eerste optie, nee, maar hij speelde wel iedere wedstrijd."

"Ik heb hem altijd in de selectie opgenomen en hij heeft slechts een aantal keer op de bank gezeten. Toen kregen we een bod binnen van een grote club als United. We vonden de aanbieding erg acceptabel. Het was voor die tijd, drie jaar geleden, een erg goed bod. Sindsdien zijn de bedragen nog krankzinniger geworden. Maar Juan wilde dus weg en mijn filosofie is dat ik geen spelers wil die willen vertrekken."

Denk jij dat Juan Mata komend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
47

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties