Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho niet te spreken over timing van straf voor Juve: 'Dan hadden we...'

Laatste update:

Maandagavond werd bekend dat Juventus tien punten moet inleveren wegens financiële malversaties, aldus het Italiaanse sportsgerechthof. De beroepscommissie eiste maandagochtend tijdens een nieuwe hoorzitting elf punten mindering tegen de Italiaanse topclub, terwijl eerder een straf van vijftien punten werd opgeschort. Uiteindelijk is een mindering van tien punten de definitieve uitspraak, waardoor Juventus terugzakt naar de zevende plek op de ranglijst. In theorie zou Juve overigens opnieuw in beroep kunnen gaan.

"Voor mij is dit één grote grap, omdat dit besloten wordt terwijl er nog maar twee wedstrijden te spelen zijn. Dit gaat ons allemaal aan", doelt Mourinho op de andere teams uit de Serie A. De trainer van Roma voelt zich 'slecht' voor Juventus. "Deze puntenstraf beïnvloedt de competitie, om eerlijk te zijn. Als ze dit voor onze wedstrijd tegen Monza (op 3 mei, red.) of Bologna (op 14 mei, red.) hadden gezegd, zouden we anders naar de competitie hebben gekeken. Dan hadden we alles op de Europa League gezet." Roma rekende in de halve finale overigens af met Bayer Leverkusen (1-0), waardoor het zich plaatste voor de finale in Boedapest op 31 mei.

De ploeg van Mourinho staat door de puntenstraf van Juventus op de zesde plaats in de Serie A. De afstand op nummer vier AC Milan, dat op dit moment virtueel gezien het laatste Champions League-ticket in bezit heeft, bedraagt vier punten. Met nog twee wedstrijden te gaan lijkt directe kwalificatie voor het miljardenbal via de Serie A daarom lastig te worden voor Roma. I Giallorossi, die nog tegen Fiorentina (uit) en Spezia (thuis) spelen, kunnen zich ook nog via de Europa League kwalificeren voor de Champions League van volgend seizoen. Dan moet er op 31 mei gewonnen worden van Sevilla, dat zich eveneens plaatste voor de finale in Hongarije.

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
12
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
48
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
2
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties