Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho niet verbaasd: 'Wij verkopen topspelers, geen rotzooi'

Laatste update:

De hoge transfersommen die Chelsea heeft ontvangen, zijn volgens Mourinho heel logisch. "Juan Mata: wereldkampioen. André Schürrle: wereldkampioen. Romelu Lukaku: een van de grootste talenten van dit moment, met een geweldige toekomst voor zich. Kevin De Bruyne: ook een toptalent", somde de Portugees dinsdag op. "Dit zijn gewoon ontzettend goede spelers."

"Wij verkopen topspelers en daarom krijgen we toptransferbedragen", legde Mourinho uit. "Als wij die hoge bedragen niet zouden krijgen, dan zouden we die spelers ook niet laten gaan: heel simpel. Niemand bij Chelsea twijfelt aan de kwaliteiten van Mata, Lukaku, De Bruyne en Schürrle, maar spelers willen soms naar een club waar ze zeker zijn van een basisplaats. Dat is voetbal, zo werkt het nu eenmaal."

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
3
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
7
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
29
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties