Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Ook met een wereldtitel zou Messi niet de beste ooit zijn'

Laatste update:

"Duitsland is enorm sterk in die linie: ze hebben Bastian Schweinsteiger, Sami Khedira en Toni Kroos. Daarbij zakken Mesut Özil en Thomas Müller soms wat terug vanuit hun posities en dan staan er heel, heel vaak ineens vijf man op het middenveld. Dat is de linie waar ze enorm sterk zijn, van waaruit ze controle en balbezit hebben en het initiatief nemen in de wedstrijd", legt Mourinho uit.

"Aan de andere kant is Argentinië daar ook heel sterk. Javier Mascherano is geweldig, Lucas Biglia is tactisch heel sterk en Enzo Pérez en Ezequiel Lavezzi werken hard, rennen een hoop en sluiten de ruimtes. De strijd op het middenveld wordt erg interessant en iedereen wacht natuurlijk op doelpunten van de grootste talenten. En die hebben ze aan beide kanten", vindt the Special One.

Veel ogen zullen gericht zijn op viervoudig Ballon d'Or-winnaar Lionel Messi, maar Mourinho kijkt ongeacht de uitslag niet anders naar de Argentijn. "Ik vind Messi een fantastische speler, dat staat voorop. Hij heeft ook geen wereldtitel nodig om gezien te worden als een fantastische speler, of als een absolute legende. Maar in mijn ogen is hij niet de beste aller tijden, ook niet met een wereldtitel.

-
Is Lionel Messi de beste speler ooit?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
47
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties