Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Pogba kon ook naar een andere club, ik heb hem moeten overtuigen'

Laatste update:

"Oh! Het was moeilijk om hem te overtuigen! Ik heb vele gesprekken met hem gevoerd via de telefoon, veel sms'jes. Volgens mij kreeg hij er 's ochtends eentje van de trainer van een andere grote club (Zinédine Zidane, red.) en eentje in de middag van mij. Ik heb hard moeten werken om hem ons boven die andere club te laten verkiezen", vertelt de Portugees aan Goal.

United speelt dit seizoen in de Europa League, met onder andere Feyenoord als tegenstander, maar volgens Mourinho hoort dit niet: "De Champions League zonder Manchester United is niet de Champions League en Manchester United zonder de Champions League is niet Manchester United. Dus dit is de eerste grote stap. Maar om terug te keren in de Champions League, moeten we het goed doen in de Premier League, dus de eerste stap is om het zelfvertrouwen weer te herstellen. Ik denk dat we dat nu aan het doen zijn."

Denk jij dat Paul Pogba er goed aan heeft gedaan door Manchester United te verkiezen boven Real Madrid?

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
0
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
7
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
12
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties