Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho schaamt zich na historisch verlies: 'Ik gebruik hetzelfde woord'

Laatste update:

Nota bene Bradford City, de nummer zes van de League One, slaagde erin the Blues grondig te kijk te zetten. Op Stamford Bridge werd het liefst 2-4 voor the Bantams en voor Mourinho was het de eerste keer ooit, dat een van zijn clubs op eigen veld vier doelpunten tegen kreeg. "Wat je vandaag hebt gezien, is voetbal en voetbal is schitterend. Ik denk dat dit wel de schoonheid van het voetbal is", sprak Mourinho, enigszins confuus.

"Een team dat veel beter is, kan toch verliezen. In andere sporten zie je dat zelden gebeuren, maar in dit land en in deze sport kan het. De mentaliteit van kleinere clubs is speciaal, daar neem ik mijn hoed voor af. Bradford City heeft geschiedenis geschreven voor de club. Ik zal hetzelfde woord gebruiken, dat ik gebruikte tijdens mijn voorbeschouwing: het is een regelrechte schande voor een grote club om te verliezen van een lager geklasseerd team", aldus Mourinho, die zijn team niet mooier wilde maken dan het was.

"We moeten ons schamen. Ik en de spelers, we moeten ons schamen. Frustratie is niet het goede woord, beschaamd is hier meer van toepassing", sprak de trainer van Chelsea. Ook Southampton (tegen Crystal Palace), Manchester City (tegen Middlesbrough) en Tottenham Hotspur (tegen Leicester City) vonden zaterdag hun Waterloo in ronde vier van de FA Cup. Vrijdag speelde Manchester United met 0-0 gelijk tegen Cambridge United.

-
Ik zie liever kleine clubs doorgaan in de FA Cup, dan de grote clubs

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
23
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties