Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho slaat genadeloos terug: 'Bij Real Madrid stond hij bekend om zijn jas'

Laatste update:

Cassano, die tussen 2001 en 2006 het shirt van i Giallorossi droeg, was begin februari bijzonder kritisch op Mourinho na het bekerdebacle tegen laagvlieger Cremonese (1-2). "Die prestatie wilde me laten kotsen. Hij weet niet hoe je een team samenstelt. Zelfs met je B-team moet je Cremonese verslaan", vertelde Cassano in de podcast BoboTV van oud-spits Christian Vieri. "Mourinho is nooit een toptrainer geweest, hij wist alleen om te gaan met de media en was communicatief geweldig. Hij is goed in de omgang met grote spelers, maar niet met de spelers die niet zo goed zijn." Cassano stelde verder onder meer dat Mourinho zich 'te vaak gluiperig gedraagt'.

Cassano in zijn tijd bij Real Madrid.

Na afloop van het duel bij Torino kon Mourinho het op de persconferentie niet laten om in te gaan op de woorden van Cassano. "Het staat iedereen vrij om zijn voorkeuren uit te spreken en kritiek te hebben", begon Mourinho. "Maar wanneer het op anderen aankomt, zoals Antonio, is het anders. Hij heeft het druk met plezier maken, terwijl anderen werken. Als ze Roma of Mourinho bekritiseren, maakt het me niet uit omdat ze alleen plezier maken. Cassano heeft voor Roma, Inter en Real Madrid gespeeld. Bij Real Madrid stond hij bekend om zijn jas, bij Roma won hij de Supercoppa zonder te spelen en bij Inter won hij niet eens een amateurbeker."

"Jullie weten wat ik heb gewonnen met Inter, Real Madrid en Roma", ging de oefenmeester verder. "Hij heeft een probleem met mij, maar ik zal geen probleem met hem hebben." Mourinho won bij Real onder meer de landstitel, bij Inter de treble en met Roma vorig seizoen ten koste van Feyenoord de Conference League. Mourinho en Roma deden zaterdag uitstekende zaken in de Serie A. Dankzij de overwinning en het puntenverlies van zowel Inter als AC Milan zijn de Romeinen opgeklommen naar de derde plaats. Donderdag neemt Roma het in Rotterdam op tegen Feyenoord. De Kuip is dan het strijdtoneel voor de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Europa League. De return in Rome volgt op 20 april.

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
3
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
21
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties