Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho slaat terug: 'Deze judas is nog altijd de nummer één'

Laatste update:

De Portugees hoopte na afloop als laatst te kunnen lachen, maar ging door een doelpunt van N'Golo Kanté met 1-0 onderuit op Stamford Bridge. Over de behandeling die hij van de Chelsea-fans kreeg, zei hij: "Ze roepen maar wat ze willen roepen. Ik ben een professional en verdedig mijn club. Totdat Chelsea een manager heeft gevonden die vier Premier League-titels voor ze wint, blijf ik de nummer één. Dus deze judas is nog altijd de nummer één."

José Mourinho kreeg het tijdens het duel aan de stok met Antonio Conte.

Man United speelde door de veldverwijzing van Ander Herrera 65 minuten lang met tien man en had daar last van, zo oordeelde Mourinho. "De wedstrijd was na de rode kaart heel verschillend. Wat ik van de kaart vond? Ik ga daar niets over zeggen. Het enige wat ik wil zeggen, is dat ik erg trots ben op mijn spelers en op de fans van Man United. We spelen donderdag een belangrijk duel en daar moeten we ons goed op voorbereiden."

De verslaggever van de BBC verleidde Mourinho later echter om toch nog wat over de arbitrage te zeggen: "Michael Oliver is een scheidsrechter met enorm veel potentie, maar in de vier wedstrijden die hij van ons heeft gefloten, heeft hij drie strafschoppen en een rode kaart gegeven. Daar kan ik niets aan veranderen. Ik heb zijn hand geschud en hem de felicitaties overgebracht. Ik had er geen behoefte aan om nog langer met hem te praten."

"Als ik praat, word ik geschorst. Als ik praat, dan krijg ik een boete. Dus ik kan niet praten. Ik ben erin geslaagd om mijn emoties de baas te blijven en dat is goed. Daardoor kan ik de volgende wedstrijd weer in de dug-out zitten. Mijn spelers hebben mij nodig", aldus Mourinho. Collega Antonio Conte stond logischerwijs met een beter gevoel voor de camera: "Het was een goede teamprestatie met goede spelers, want Man United heeft de beste selectie in de competitie. We zijn blij dat we in de volgende ronde zitten", sprak de Italiaan.

-

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
2
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
17
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties