Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho sluit nieuwe 'Invincibles' uit: 'Dat gebeurt eens in je leven'

Laatste update:

In het huidige tijdperk is het bovendien nóg lastiger om een dergelijke reeks neer te zetten. "In deze tijd, met de enorme onderlinge strijd en concurrentie in de Premier League, zie ik niet zo snel een ploeg ongeslagen kampioen worden. Het succes van Arsenal gaat de boeken in als de tweede en laatste keer dat zoiets is gebeurd", denkt Mourinho. "Dit is natuurlijk slechts mijn kijk daarop, maar we weten het niet."

The Special One deed de uitspraken in de aanloop naar de topper van komende zondag tegen Arsenal. De twee Londense clubs ontmoeten elkaar iets na drieën op Stamford Bridge. Vorig seizoen eindigde dat treffen, de duizendste wedstrijd van the Gunners onder het bewind van Arsène Wenger, in een ongekende 6-0 overwinning voor de gastheren.

-
Denk jij dat er ooit nog een ploeg komt die ongeslagen kampioen wordt in Engeland?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
0
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
1
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
1
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
46
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties