Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho snauwt Wenger af: 'Hij klaagt altijd, dat zijn we gewend'

Laatste update:

"Dat Wenger klaagt is niet nieuw, want dat doet hij altijd. Dat zijn we gewend", verzucht Chelsea-manager José Mourinho op een persconferentie van zijn club. "Als een speler op 20 augustus voor een club speelt en twee weken later speelt hij in een ander shirt tegen dezelfde club, dan is dat normaal. Dat is de markt. Wij maken de regels niet, wij handelen volgens de regels."

"Als Wenger op dit moment besluit om Mesut Özil te verkopen aan Manchester United, dan zou ik juist erg blij zijn, omdat hij een belangrijke speler kwijtraakt. Normaal gesproken zou hij blij moeten zijn dat Chelsea een speler van het kaliber Mata verkoopt. Hij zegt dat het niet eerlijk is. Wat ik niet eerlijk vind, is dat zijn team altijd de beste speeldata krijgt en dat ze meer rust krijgen tussen de wedstrijden in", snauwt Mourinho.

Ik sta aan de zijde van:

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties