Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Sommige trainers hebben twaalf prijzen nodig, ik nog eentje'

Laatste update:

"Ik denk dat 25 prijzen waarschijnlijk de grens is die mensen hebben getrokken voor een succesvolle trainer. Sommige managers hebben nog maar één prijs nodig om de 25 te halen, sommigen hebben 25 prijzen nodig om daar te komen, anderen hoeven er nog maar 4, of 12, sommigen moeten er nog 15 winnen, of 24", vertelt Mourinho in gesprek met The Sunday Times.

"Ik heb er nu 25, maar ik moet er dus nog eentje winnen om door die grens heen te gaan. Dus misschien als ik één prijs meer win dan 25, zal ik dan een beetje krediet krijgen. Maar dat is geen probleem", sluit de trainer van the Red Devils af. Manchester United is bijna zeker van het bereiken van de knock-out fase van de Champions League, terwijl het in de Premier League op vijf punten achter koploper Manchester City de tweede plaats bezet. Chelsea is zondagmiddag de volgende tegenstander voor de ploeg van Mourinho.

Denk jij dat Manchester United dit seizoen minstens één prijs gaat winnen?

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: goal van De Ligt tegen Real Madrid onterecht afgekeurd
29
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
254
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
37
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
17
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties