Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mourinho sorteert met taalcursus voor op nieuwe klus bij Europese grootmacht'

Laatste update:

Bayern München verloor zaterdagmiddag met ruime cijfers van Bayer Leverkusen. Op bezoek bij de koploper verloor der Rekordmeister met maar liefst 3-0.

De fans van Bayern houden Tuchel verantwoordelijk voor de tegenvallende resultaten. De krant schrijft dat er zondagochtend een poster bij het trainingscomplex hing met de tekst: 'Tuchel Out!'

Bayern staat momenteel tweede in de Bundesliga, op vijf punten achterstand van koploper Leverkusen. In de Champions League gaat het de club wel voor de wind. Bayern werd eerste in de groep en wacht nu een tweeluik met Lazio.

Door de tegenvallende resultaten is de positie van Tuchel 'wankel', zo schrijft het medium in een uiteenzetting. Mourinho is een van de kandidaten om hem op te volgen als de resultaten niet snel verbeteren.

Mourinho stond eerder al eens aan het roer bij onder meer FC Porto, Real Madrid, Inter, Manchester United, Tottenham Hotspur en AS Roma. In de Bundesliga trainde hij nog nooit.

Bij Roma werd hij half januari ontslagen. De Romeinen stonden er niet goed voor in de Serie A en dat kostte hem uiteindelijk de kop. Vorig seizoen legde the Special One nog wel beslag op de Conference League met Roma.

Meer nieuws

Rode kaart in slotfase voor charge op Lammers smet op overwinning Ajax
0
Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
88
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
9
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
33
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties