Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho staat open voor hereniging met Drogba

Laatste update:

"We denken aan zijn komst", erkent Mourinho. "We willen wedstrijden winnen en Didier is een van de beste aanvallers in Europa. Hij weet nog steeds wat er gevraagd wordt in de Premier League en we denken aan zijn komst, zonder dat daar emoties of herinneringen uit het verleden aan te pas komen." Met zijn laatste balcontact, een benutte strafschop, bezorgde het Ivoriaanse krachtmens de Londense club de eerste Champions League in de clubgeschiedenis.

"Als hij wordt teruggehaald, is het niet omdat hij Didier is of omdat hij de belangrijkste goal in de clubhistorie heeft gemaakt of omdat ik een assistent nodig heb", benadrukte Mourinho, die zelf ook eerder voor de selectie van Chelsea stond. "Als ik hem terughaal, en die beslissing moet snel gemaakt worden, is het omdat hij als voetballer de kwaliteiten heeft om het team sterker te maken. Er zijn diverse opties en tegen een dergelijke optie zou ik zeker geen 'nee' zeggen."

Volgens Mourinho 'hoort' Drogba in West-Londen thuis. "Ik denk dat hij voor elk team belangrijk zou zijn", besloot de oefenmeester uit Portugal. "We weten dat zijn hart hem drijft naar de plaats waar hij denkt dat hij thuishoort. Omdat onze baas (Roman Abramovich, red.) ook warme gevoelens heeft richting Didier, denken we aan hem. Mister Abramovich is een zeer intelligente man en hij weet dat mensen bij een club horen. Didier hoort bij deze club, zo vinden wij. Of hij terugkomt als voetballer voor een jaar of meerdere jaren? Laten we afwachten."

Het zou een goede zet van Chelsea zijn

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
0
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
3
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties