Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho steekt de loftrompet over Nederlander: 'Dan zie je zijn kwaliteiten'

Laatste update:

"Tahith speelde goed", taxeert de manager van the Red Devils, geciteerd door verschillende media, de prestaties van Chong. "Hij wilde zich echt laten zien toen hij het veld op kwam. Er gebeurde ook meteen iets, hij nam initiatief en was creatief in zijn manier van spelen. Tahith speelde met zelfvertrouwen. Natuurlijk, fysiek heeft hij nog zijn beperkingen."

"In de persoonlijke duels moet hij het nog tegen 'iedereen' afleggen. Maar aan de bal en in een-tegen-een situaties zie je zijn kwaliteiten. Hij is een goede jongen", besluit Mourinho. Een goede kopbal van Henry Martin gaf Club América na een uur spelen de leiding. Een rake rebound van Juan Mata in de 78e minuut, na een kopbal van Ander Herrera op de paal, betekende de gelijkmaker.

Chong mocht in het laatste halfuur invallen. De getalenteerde tiener verhuisde in de zomer van 2016 van Feyenoord naar de Engelse grootmacht. United speelt komende zondag in Santa Clara tegen San Jose Earthquakes. Volgende week dinsdag staat in Los Angeles in het kader van de International Champions Cup een confrontatie met AC Milan op het programma.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties