Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Superagressief op de radio, maar hier schijt je in je broek'

Laatste update:

De journalist begon over de keuze van Mourinho om bij Roma terug te keren naar een verdediging met drie verdedigers, als gevolg van de stroeve start van zijn ploeg in 2022. "Gisteren (vrijdag, red.) hoorde ik je op de radio, toen was je veel agressiever en veel kritischer. Ik had daarom niet zo'n makkelijke vraag verwacht nu. Mijn conclusie is daarom dat je superagressief bent op de radio, maar hier schijt je in je broek als je mij ziet", zei de Roma-coach in niet mis te verstane bewoordingen op het persmoment.

Mourinho baarde ook opzien door te stellen dat de tweede vraag op de persconferentie over Nicolò Zaniolo zou gaan, aangezien hij op de bank begon in de derby met Lazio (3-0) van twee weken geleden. In de Italiaanse media wordt gesuggereerd dat de vleugelaanvaller werd gepasseerd omdat hij zijn contract niet wil verlengen in Rome. "Hij begon op de bank tegen Lazio omdat we voor een andere manier van spelen kozen. Dat werkte ook, want we wonnen. Het enige dat ik kan zeggen is dat elke speler weleens wordt gepasseerd, dat is normaal. Jullie stellen deze vraag ook niet aan trainers bij andere clubs."

De keuzeheer van Roma beet onlangs ook al van zich af op een persbijeenkomst, toen hij werd geconfronteerd met kritiek van voormalig Roma-trainer Zdenek Zeman. De trainer in ruste noemde Mourinho 'een grote teleurstelling'. "Verwacht je dat een trainer met 25 prijzen antwoord gaat geven op iemand die twee keer kampioen is geworden in de Serie B?", zei Mourinho spottend op de persconferentie voorafgaand aan de derby met Lazio. "Als je me iets vraagt over Giovanni Trapattoni of Fabio Capello, dan geef ik graag antwoord. Maar Zeman... Kom op, dat kan ik niet."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

José Mourinho: 'Ik heb 25 prijzen gewonnen, hij won twee keer de Serie B'

De trainer van AS Roma beet onlangs ook van zich af op een persconferentie.Lees artikel

-

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
13
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties