Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho uitgelachen: 'Nog meer te klagen? Was het gras lang genoeg?'

Laatste update:

José Mourinho reageerde na afloop erg boos op het verloop van de wedstrijd, en met name het akkefietje met Barnes en Matic. In zijn eigen stijl liet de Chelsea-trainer weten wat hij ervan vond. Collega Sean Dyche van Burnley was het vanzelfsprekend niet met Mourinho eens. Hij betitelde de overtreding van Barnes op Matic als 'een duel'. "Gewelddadig was het sowieso niet. Of ik het terug wil zien? Nee, ik hoef het niet terug te zien. Doe ik later wel", aldus Dyche.

De rode Mourinho, zoals de coach door sommigen wordt genoemd, kon bitter weinig met het geweeklaag van de trainer van Chelsea. "Zijn er nog meer klachten? Was het gras wel lang genoeg? Of was het misschien te kort?", grapte Dyche. "Ik heb alle respect voor Mourinho, zijn spelers en Chelsea. Fantastische trainer, fantastische club."

-

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
112
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
21
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties