Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho verandert opstelling voor Feyenoord: 'Dat is geen straf'

Laatste update:

"Ik maak mijn keuzes op basis van de prestaties. Dus als je mij vraagt of ze ook tegen Feyenoord allemaal gaan spelen, dan zeg ik nee. Dat doe ik niet om hen te bestraffen, maar het is gewoon een beslissing op basis van wat ik heb. Wat ik heb? De kennis over hun prestaties. Dus natuurlijk laat ik tegen Feyenoord andere spelers spelen", aldus de manager.

"De spelers brachten niet wat ik van hen verlang, bijvoorbeeld Henrikh Mkhitaryan. Maar hoeveel grote wedstrijden heeft hij eigenlijk gespeeld? En Jesse Lingard, hoeveel grote wedstrijden heeft hij gespeeld? Je weet daardoor nooit hoe spelers gaan reageren, zeker doordat je ze nog niet zo heel goed kent. Na een paar maanden kun je ze nog niet heel goed kennen."

Mourinho vertelt dat hij overwoog om Marcus Rashford in de basis te zetten in de derby, maar dat de achttienjarige aanvaller tegen Feyenoord wel aan de aftrap zal verschijnen. "Voor mij is de volgende grote wedstrijd het duel met Feyenoord en in dat duel gaat hij spelen. Dat is het enige wat ik kan zeggen. Ik vertrouw hem helemaal en weet dat zijn toekomst briljant is. Hij moet nog beter worden, maar de persoonlijkheid is er in ieder geval."

-
Wat verwacht jij van Feyenoord - Manchester United?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties