Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho verdedigt aankoop van 59 miljoen: 'Dat gaat stap voor stap'

Laatste update:

"Dat gaat stap voor stap. Andere spelers hadden ook hun tijd nodig om zich aan te passen en speelden misschien nog wel minder dan Fred. Ik denk dat de situatie voor hem verandert als we in defensief opzicht sterker zijn. In dat geval hebben we op het middenvelder spelers nodig die balans brengen, in plaats van spelers die in aanvallend opzicht iets kunnen creëren", tekenen verschillende Engelse media op uit de mond van Mourinho tijdens de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Fulham.

In aanloop naar het treffen met the Cottagers kampt Manchester United met de nodige personele problemen. "Op de training zal moeten blijken of Chris Smalling, Phil Jones, Anthony Martial en Eric Bailly kunnen spelen. Over Victor Lindelöf en Alexis Sánchez hoeven we het niet eens te hebben. Het is zeker dat we met spelers zullen aantreden die hun potentie nog niet maximaal kunnen benutten."

"We moeten het hebben van spelers die zichzelf opofferen voor het team, zoals Jones tegen Southampton deed. Het gaat om spelers die het moeilijk hebben, maar een stap vooruit kunnen zetten en zo het team kunnen helpen", besluit Mourinho. Zijn ploeg wist de laatste vier competitiewedstrijden, tegen Arsenal (2-2), Southampton (2-2), Crystal Palace (0-0) en Manchester City (3-1), niet te winnen. Mede daardoor is Manchester United momenteel de nummer acht van de Premier League.

Denk jij dat Fred alsnog zal slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties