Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho verdedigt Depay: 'Het maakt me niet uit hoe mensen denken'

Laatste update:

"Natuurlijk wil ik dat Depay deel uitmaakt van mijn selectie", zo verklaart Mourinho in gesprek met diverse Britse media. "Ik wil niet al te diep ingaan op wat er afgelopen seizoen is gebeurd, maar ik weet wie Depay is. Ik ken hem van zijn tijd bij PSV en van het WK in Brazilië, toen hij nog een jonge jongen was."

"Met dat in mijn achterhoofd, wil ik Depay behouden", vervolgde Mourinho. "En ja, ik geloof in hem. Ik zie namelijk een goede jongen en een goede professional. Het maakt me niet uit hoe mensen denken. Je kan Depay in een mooie auto zien rondrijden en denken dat hij helemaal niet aan voetbal denkt, maar dat is niet het geval."

"Depay is gefrustreerd over afgelopen seizoen, hij verloor al zijn zelfvertrouwen", erkent Mourinho. "Maar hij zal terugkeren." De verwachting is dat de ex-speler van PSV zondag een deel van de seizoensouverture tegen Bournemouth zal spelen.

-
Denk jij dat Memphis Depay dit seizoen beter gaat presteren?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties