Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho vergelijkt Pogba met Messi: 'Hij heeft bewezen op dat niveau te zitten'

Laatste update:

Pogba kon niet voorkomen dat United door een doelpunt van Neymar met 1-0 onderuitging, maar Mourinho had genoten van de Fransman. "Van spelers als Lionel Messi en Neymar zijn er maar één. Voor Luis Suárez, Andres Iniesta, Gerard Piqué, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Luka Modric geldt hetzelfde. Zij kunnen voor slechts één club spelen, dus wij kunnen ze onmogelijk hier hebben. Ik moet echter zeggen dat Paul Pogba vandaag dat niveau liet zien. Hij heeft bewezen op hetzelfde niveau te zitten", wordt hij geciteerd door diverse Engelse media.

Met het verlies tegen Barcelona kwam er voor United een einde aan de oefentournee in de Verenigde Staten. "Het is belangrijk om een wedstrijd te verliezen in de voorbereiding", vervolgt Mourinho. "Ik denk dat het slecht was geweest voor ons als we de Verenigde Staten hadden verlaten zonder nederlaag, terwijl we teams als Real Madrid, Barcelona en Manchester City hebben getroffen. Ik denk dat we in deze wedstrijd zowel goede als slechte dingen hebben laten zien. We moeten de goede dingen in ons spel houden en de mindere verbeteren."

Zit Paul Pogba op hetzelfde niveau als spelers als Lionel Messi en Neymar?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties