Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho verklaart: 'Paul Pogba is nooit viceaanvoerder geweest'

Laatste update:

"Valencia was onze eerste aanvoerder", stelt Mourinho in gesprek met de Engelse pers. "Daarachter kwam een groep van spelers die allemaal viceaanvoerder konden zijn. De ene dag gaf ik de band aan David de Gea, de volgende dag aan Ashley Young en dan weer aan Chris Smalling. Vorig seizoen dacht ik er voor het eerst aan om Paul erbij te betrekken, want hij is een speler van een andere generatie: een jongere speler, de aanvoerder van de toekomst."

Valencia en Young zijn allebei 33 jaar, stipt Mourinho aan, en komen uit 'dezelfde generatie'. Het leek hem daarom goed om een jonger iemand als Pogba ook verantwoordelijkheid te geven. "Maar Pogba is nooit viceaanvoerder geweest. We hebben nu geen viceaanvoerder", aldus de Portugees. "Het ligt aan de wedstrijd en het ligt eraan of Valencia speelt. Als hij speelt, is hij de aanvoerder. Als hij niet speelt, dan sla ik een andere richting in."

Zaterdagmiddag gaat nummer zeven Manchester United op bezoek bij West Ham United. The Red Devils kunnen een opsteker gebruiken na de midweekse uitschakeling in de Carabao Cup door Derby County. "Ik verwacht te winnen in een heel zware wedstrijd. Ik verwacht dat we heel goed gaan spelen, want we hebben woensdag en donderdag uitstekend gewerkt. We spelen tegen een ploeg die heel goed heeft geïnvesteerd, een kampioenenmaker als trainer (Manuel Pellegrini, red.) en veel getalenteerde spelers heeft. Het wordt heel moeilijk, maar ik ben positief gestemd."

-
Wint Manchester United zaterdag bij West Ham United?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
137

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties