Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho vermoedde doorgestoken kaart: 'Heeft de FIFA dat gedaan?'

Laatste update:

"Toen ik hoorde dat ik als tweede zou eindigen omdat ik een paar stemmen minder had dan Del Bosque, kon ik daar goed inkomen, tot de stembiljetten werden gepubliceerd. Een oud-speler van mij (Goran Pandev, red.) belde mij om te zeggen dat er iets verkeerd was gegaan. 'Ik heb op jou gestemd, maar op het document staat dat ik op Del Bosque heb gestemd. Maar dat klopt niet!'", zei hij."

"Wie heeft die stem veranderd? Zijn voetbalbond (de Macedonische, red.)? De FIFA? Wie?", gaat Mourinho verder in de Sunday Times. Mourinho sprak zich in maart 2013 ook al uit over de trainersverkiezingen: "Pandev heeft me gebeld en de anderen blijven liever anoniem, dat respecteer ik. Ik waardeer de eerlijkheid en het doorzettingsvermogen van Goran. Ik had de verkiezing anders misschien ook niet gewonnen, maar nu is het me duidelijk en niemand mag nu meer kritiek op mij hebben."

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
12
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
71
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties