Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho voelt druk: 'Dan roepen ze: 'Een goede kerel, maar niets speciaals''

Laatste update:

"Een band wordt al opgebouwd voordat je prijzen pakt, maar het succes zorgt écht voor empathie tussen de supporters en de trainer", zegt de Portugees zondag in diverse Engelse kranten. "Daar wordt een band heel sterk van. Ik heb een driejarig contract en als ik inderdaad drie jaar blijf, zal men weten dat ik alles voor de club heb gegeven. Maar als ik na drie seizoenen geen enkele prijs heb gepakt, zal men zeggen: 'Goede kerel, een goede trainer, maar niets speciaals.'"

Mourinho, die zondag terugkeert op het oude nest bij Chelsea, zegt dat hij alles geeft voor United. "Als kind was ik geen supporter van FC Porto, maar ik heb alsnog mijn leven gewijd aan de club. Dat deed ik ook bij Real Madrid, Internazionale en Chelsea. Nu doe ik het bij United. Dat zit in mijn natuur", aldus de oefenmeester.

Hoeveel prijzen pakt José Mourinho dit seizoen met Manchester United?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties